Over Festraets

Et Festraets nv is een garagebedrijf met een lange traditie in Mechelen met reeds de 4de generatie aan het roer.  Enkele mijlpalen van onze geschiedenis : Frans Festraets start in 1924 een garage met “toonzaal” in de Adeghemstraat.  De moeilijke jaren ’30 en de daaropvolgende oorlog staan de continue uitbreiding niet in de weg.  In 1946 opent Festraets het eerste benzinestation (Esso) langsheen de Antwerpsesteenweg ter hoogte van de Maurits Sabbestraat.  In 1950 wordt achter dit station een, voor die jaren, ruime en moderne garage met toonzaal gebouwd.  In 1974, vijftig jaar na het begin, wordt een bijkomende vestiging opgetrokken op het toen nog half lege industrieterrein Mechelen-Noord.  In 1998 wordt deze garage ingrijpend vernieuwd, vergroot en omgedoopt tot “Festraets Ital Car”.

 

Met gepaste trots wordt Festraets in januari 2006 Concessiehouder van het schitterende merk CITROEN in de Maurits Sabbestraat.  Eerder toevallig maakt Festraets in 2009 als vertegenwoordiger van beide constructeurs vanop de eerste rij de fusie van Fiat en Chrysler mee.  Vanaf de zomer 2011 verhuist de Citroën Concessie naar de Antwerpsesteenweg, Een toplocatie met zeer goede bereikbaarheid waar ook de naverkoop van de Fiat Groep wordt verdergezet.

 

We hebben inderdaad een zeer lange Traditie in Service.  Na 90 jaar is het bedrijf nog steeds springlevend. Recentelijk werden de activiteiten van Festraets overgedragen aan Citroën Mechelen. U kan nog steeds voor de service van uw wagen terecht in de vestiging op de Antwerpsesteenweg.

 

Bent u dus op zoek naar een recente tweedehandswagen? Stap met een gerust hart bij Festraets binnen in de Sabbestraat. We hebben steeds een professioneel antwoord klaar op al uw mobiliteitsvragen.  Ons professioneel en goed opgeleid team zorgt ervoor dat u zeker tevreden zal terugdenken aan uw bezoek.

 

© 2016 Festraets - Maurits Sabbestraat 123  - 2800 Mechelen - T 015 21 24 38 - info@festraets.be